timmy33 is : 03:50:10
Account Voordelen
Paragnost Brussel
Advies uit Brussel
Fotoanalyse
paragnostbrussel.be / paragnosten / onze-paragnosten / Tea /   
  Welkom op de persoonlijke pagina van paragnoste Tea
   
  Getuigenis over Tea
Tea
Bel met paragnoste Tea
Kaartleggen 150 cpm 0903 - 416 42
Spirituele coach 90 cpm 90cpm voor leden
Engelen   PIN  2849
 
       
    Wat zegt paragnoste Tea over zichzelf:  
       
    Dag lief mens, mijn naam is paragnoste Tea. Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn profiel. Als lichtwerker kan ik jou inzichten geven over de dynamiek van oorzaak en gevolg. Ik mag je deze informatie meegeven zodat jij zelf de focus legt op de oorzaak van een situatie. Ik kijk dus niet vanuit het probleem naar oplossingen, maar liever naar de kern van waaruit iets ontstaat. Op de lange termijn kunnen deze inzichten je meer rust en innerlijke vrijheid geven. Ik snap dat ieder mens uniek is en natuurlijk zal ik jou dan ook adviezen geven in jouw hoogste goed. Verder sta ik voor je klaar als spiritueel coach om verheldering te geven over je specifieke vraag. Dit doe ik door middel van tarotkaarten en het gebruik van heldervoelendheid. Onderwerpen die ik behandel zijn onder andere: liefde, relaties, carriere, werk, financien en persoonlijke ontwikkeling. Heb je behoefte aan een oprecht gesprek? Schroom dan niet om mij te contacteren voor een consult. Ik ben er voor je. Lieve groet, Tea.
       
    Paragnoste Tea was laatst online op 5 december.  
       
 
Engelen
Kaartleggen
Spirituele coach
 
         
  Tea is werkelijk ontzettend goed. Alles klopt. Haar voorspellingen komen echt uit. Kort en krachtig en daarbij een lieverd. Vijf sterren aan waardering zijn echt te weinig voor haar. Tien plus van mij xxx liefs Daantje.

Daantje
 
         
Uw ervaring geven
Fotoanalyse
Uw ervaring geven
   
  Agenda Tea
AANWEZIG DECEMBER 2023
     
 
VRZAZOMADIWODO
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
 
     
  Ik zal in december aanwezig zijn op deze website op dagen die ik heb aangeduid met een groen bolletje.

Als je hieronder op de knop 'Agenda paragnosten' klikt, dan zie je welke collega paragnosten hebben aangeduid vandaag online te zijn.
 
     
Agenda paragnost
  Bel goedkoper
 
 
 
  Paragnost Brussel Paragnostbrussel.be Home | Mobiele website | Werken als paragnost | Contact | Sitemap | Privacyverklaring | Disclaimer